Super lækre og sjove byggeklodser i flotte farver. HABA byggeklodser Zoo er sjove at lege og bygge med, og stimulerer barnets sanser og fantasi.

Fine dyr, søde dyr eller skøre dyr? For de helt små er det en udfordring bare at stable klodserne, og for de lidt større er det sjovt at sætte dyrene sammen. Hvis de store søskende blander sig i legen, kan man måske opleve en grise-løve eller en abe-dille. De flotte farver og sjove tegninger gør disse klodser super tiltrækkende for børnene i mange år. De kan bruges med andre byggeklodser eller indgå i andre lege, her er fantasien i højsædet. De 25 klodser er lavet af bøgetræ og malet i flotte giftfri farver. De tynde rektangulære klodser måler 8 x 4 x 2 cm.
Pædagogiske egenskaber
Sikkerhed
Alder 1½+
Mål 8x4x4 cm
Tidlig motorik
Dette produkt stimulerer babyens tidlige motoriske udvikling, såsom at følge bevægelser med øjnene, gribe efter, øje-hånd koordination, udvikling af mundmotorik osv.
Følesanser
Dette produkt stimulerer barnets følesanser, som se, høre, føle og lugte. Det kan opmuntre barnet til at udforske verden omkring dem såvel som at give en tryghedsfornemmelse. Ved at efterligne noget velkendt skabes tryghed.
Selvstændig leg
Dette produkt opfordrer børn til at lege og løse problemer for dem selv. Det opbygger deres selvforståelse og selvtillid. Ro og koncentration.
Kreativ
Dette produkt stimulerer barnets fantasi og kreativitet. Det kan hjælpe børn med at udvikle deres selvforståelse og selvtillid.

Vær den første til at anmelde denne vare


Skriv en anmeldelse af dette produkt

HABA Byggeklodser, ZOO

På lager

389,00 kr.
NB! Du har ikke købt varen, før du har bekræftet betalingen.

Praktisk info

  • Hurtig levering 1-3 dage
  • Gratis fragt ved køb over 800 kr.
  • 30 dages fuld returret