FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

10 Dobbelt Tusser med Tynd og Tyk Spids, Neon, Faber-Castell

Faber-Castell

10 Dobbelt Tusser med Tynd og Tyk Spids, Neon, Faber-Castell
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Flotte dobbelttusser fra Faber-Castell, med to forskellige tykkelser af spids, perfekt til de større børn. Brug f.eks. den tykke spids til at farvelægge stor... Læs mere
45,00 kr
45,00 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Flotte dobbelttusser fra Faber-Castell, med to forskellige tykkelser af spids, perfekt til de større børn. Brug f.eks. den tykke spids til at farvelægge store overflader og den tynde spids til at fremhæve fine detaljer. Æsken indeholder 10 forskellige neonfarver, som alle er vandbaseret, så de vasker ud af de fleste tekstiler.
Faber-Castell er et gammelt tysk firma som er kendte for deres kvalitetsblyanter, tegneredskaber og skriveartikler som bruges både i skoler, hjemme og af kunstnere. Faber-Castell bruger FSC certificeret træ fra bæredygtig skovbrug.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Mål:
L. ca. 17 cm
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito