FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

12 Connector Vandfarver, 12 Farver, Faber-Castell

Faber-Castell

12 Connector Vandfarver, 12 Farver, Faber-Castell
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Flotte vandfarver med god dækkeevne fra Faber-Castell. Med en pensel dyppet i vand påføres farverne papir og man kan lave flotte malerier. Paletten indeholde... Læs mere
89,95 kr
89,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Flotte vandfarver med god dækkeevne fra Faber-Castell. Med en pensel dyppet i vand påføres farverne papir og man kan lave flotte malerier. Paletten indeholder 12 forskellige klassiske farver, en tube af uigennemsigtig hvid,og en pensel. Sammensæt din egen palet af farver ved at tage de forskellige farver ud og klikke dem sammen på forskellige måder.
Faber-Castell er et gammelt tysk firma som er kendte for deres kvalitetsblyanter, tegneredskaber og skriveartikler som bruges både i skoler, hjemme og af kunstnere. Faber-Castell bruger FSC certificeret træ fra bæredygtig skovbrug.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
6, 7, 8, 9, 10
Mål:
30 x 12,5 cm
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito