FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

3 Lags Puslespil, Kaninhuset

Djeco

3 Lags Puslespil, Kaninhuset
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Flot 3 lags puslespil i træ fra Djeco, der forestiller et kaninhus og deres aktiviteter. Hvert lag gemmer på en ny overraskelse for de små. At lægge lag... Læs mere
159,95 kr
159,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Flot 3 lags puslespil i træ fra Djeco, der forestiller et kaninhus og deres aktiviteter. Hvert lag gemmer på en ny overraskelse for de små.

At lægge lag-på-lag puslespil er ikke bare godt for finmotorikken, det træner også barnets hånd-øje koordination, deres evne til at tænke abstrakt (hvad gemmer sig under næste lag), forståelsen for former og så er der en masse at snakke om på motiverne.

Det yderste lag består af 5 brikker og forestiller huset og haven, hvor en af kaninerne titter frem i vinduet fra laget under og viser at der gemmer sig mere. Næste lag (4 brikker) viser kaninernes aktiviteter inde i huset og på det sidste lag (3 brikker) er kaninerne trætte og ved at gå til ro i deres senge. Et rigtigt fint puslespil i træ til børn fra 2 år.


Se flere puslespil i træ her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
2, 3, 4
Mål:
25 x 25 cm.
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito