FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Babydukke Calin Manon 30 cm, Corolle

Corolle

Babydukke Calin Manon 30 cm, Corolle
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Calin Manon er en super sød dukke med det dejligste smil, hvor man kan se de små tænder. Hun er en fransk dukke med en blød krop, der former sig som en rigt... Læs mere
389,95 kr
389,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Calin Manon er en super sød dukke med det dejligste smil, hvor man kan se de små tænder. Hun er en fransk dukke med en blød krop, der former sig som en rigtig baby, når man holder den. Dukkens ansigt, arme og ben er lavet i en blød kvalitetsvinyl tilsat naturlig vaniljeduft, og så lukker hendes blå øjne sig, når hun lægges ned.
Babydukken er i en fin lyserød dragt med lange ærmer og ben. Dragten kan lukkes i ryggen med velcro, hvilket gør det nemmere for barnet at håndtere. Der medfølger også en lille lyserød hue med guldsløjfe.
Calin Manon er rigtig god som barnets første dukke, for hun passer perfekt til de små børn fra 18 mdr. og op.


Corolles dukker dufter af vanilje. Undersøgelser har vist, at netop denne duft blandt andet har en beroligende virkning og en tilknyttende effekt. Den æteriske olie, der er brugt til dukkerne, er testet og godkendt. Dukken er uden phtalater eller anden farlig kemi, og så kan den håndvaskes.


Corolle laver flere forskellige slags dukker, tilbehør og tøj. Du kan se vores udvalg af skønne produkter fra Corolle her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
1, 2, 3, 4
Mål:
30 cm.
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito