FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Børnekikkert fra HABA 4x 32 mm

HABA

Børnekikkert fra HABA 4x 32 mm
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Børnekikkerten fra HABA er en rigtig fin kvalitet og perfekt til at udforske naturen og betragte dyr på afstand. Kikkerten forstørrer 4 gange og har en objek... Læs mere
229,95 kr
229,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Børnekikkerten fra HABA er en rigtig fin kvalitet og perfekt til at udforske naturen og betragte dyr på afstand. Kikkerten forstørrer 4 gange og har en objektiv linse med en diameter på 32 mm.
Det kan være svært at finde en god kikkert til børn, som samtidig ikke er for tung. Denne børnekikkert er lavet i let men solid plastik i en flot grøn farve. Den er nem at indstille og har en strop med sikkerhedslukning, således barnet ikke kan komme til skade hvis de hænger fast i noget, mens de har den om halsen.

Kikkerten kommer med en lækker neopren taske med karabinhage, så den er lige til at sætte i bæltet eller jakken. Der følger også nogle små kort med som forklarer hvordan en kikkert virker. En super kikkert til nysgerrige børn, der kan lide at opdage og opleve.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8, 9
Mål:
9x9 cm
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito