FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Bowlingbane, Our Generation

Our Generation

Bowlingbane, Our Generation
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Stor og flot bowlingbane med snackbar og discolys til Our Generation dukkerne. Her er alt hvad man kan ønske sig til en sjov aften med vennerne. Man kan lej... Læs mere

Pris: 2.499,95 kr

Special Price 1.749,96 kr

Pris: 2.499,95 kr

Special Price 1.749,96 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Stor og flot bowlingbane med snackbar og discolys til Our Generation dukkerne.

Her er alt hvad man kan ønske sig til en sjov aften med vennerne. Man kan leje sko i butikken (2 sæt), der også har et flot gammeldags kasseapparat med lyd og mønter. 5 bowlingkugler er der at vælge imellem inkl. bowlingtaske, håndklæde og skospray. Stillingen holder man øje med både på tavlen over stativet med bowlingkugler og trofæ, samt på scorekortene. Kortene kan sættes fast på det medfølgende bord, og skrives på med blyanten. I snackbaren købes pomfritter, chips, milkshakes og hotdogs, hvor pølserne varmes i pølsemaskinen, der lyser og kører rundt. Ved siden af snackbaren hænger en gammeldags mønttelefon. På selve banen står 6 kegler, som kan rejses igen vha. den lille pind ved siden af banen. Der kan tændes for discolys og musik, hvis man gerne vil det, og så er der også lys i det kæmpestore skilt, som sættes ovenpå den ene væg.

Bowlingbanen kan rumme 2 spillende Our Generation dukker på 46 cm.

Af batterier skal bruges: Til stort skilt 3 x AA (demobatterier), Hotdog maskine 3 x AAA (ikke inkluderet), Projektor 3 x AA (ikke inkluderet).

Du kan se hele vores udvalg af dukker fra Our Generation her, og finde mere dukketøj og tilbehør til Our Generation dukker her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
Kasse: 71 x 54 x 37 cm.
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito