FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Brandmands Udklædning med Tilbehør

Melissa & Doug

Brandmands Udklædning med Tilbehør
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Her er alt hvad den lille brandmand skal bruge for at slukke brande og redde liv. Dragten er lavet som en jakke i knaldrødt stof med refleksmateriale i kantern... Læs mere
299,95 kr
299,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Her er alt hvad den lille brandmand skal bruge for at slukke brande og redde liv. Dragten er lavet som en jakke i knaldrødt stof med refleksmateriale i kanterne. Herudover medfølger brandchefens hjelm, som kan justeres i størrelsen, en "skumslukker", badge, navneskilt og en megafon med lydeffekter. Jakken lukkes med velcro, så den er nem for barnet selv at få af og på. Den har fine detaljer som en lille lomme til navneskiltet, og velcro på forstykket som megafonen og brandslukkeren kan sidde fast i.

Et skønt og komplet brandmandskostume til både fastelavn og efterfølgende udklædningsleg.

Kostumet er fra amerikanske Melissa & Doug, der lever pædagogisk legetøj i god kvalitet. I modsætning til meget andet udklædningstøj på markedet er dette kostume One Size, så det passer til børn i alderen 3-6 år, hvor rollelegen og udklædning spiller en stor rolle i barnets udvikling. Jakken kan maskinvaskes ved 30 grader.


OBS! AA Batterier til megafonen er ikke inkluderet!


Se mere udklædning til børn her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
3, 4, 5, 6
Mål:
Str. 3-6 år
CE mærket:
Nej
 
 

Det siger andre om Monito