FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Butikken

 

Legetøjsbutikken i Svendborg


Kære Alle.


Vi lukker - men vi er her stadig!

Fra på mandag d. 23 marts og til alt dette er overstået har vi kun åbent fra 15-17 på alle hverdage. Men vi sidder klar til at betjene jer her på vores webshop.


Ved køb over 300 kr er der fri fragt hjem til eller til pakkeshop. I kan også vælge afhentning i butikken i ovenstående tidsrum, eller efter aftale hvis tidsrummet ikke passer.


Har I et “akut” behov for en gave eller underholdning til børnene, så skriv en mail til mig på info@monito.dk eller ring til mig på 30 11 44 83, så finder vi en løsning sammen.


Husk vi har ingen byttefrist, så lad være at gå i panik, hvis du har noget du skulle have byttet.


Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det har været en rigtig svær beslutning for mig, og jeg takker for al den opbakning, I har givet mig og butikken, og glæder mig til at servicere jer online og i butikken når vi åbner igen.


Pas på jer selv og hinanden derude


De bedste hilsner,
Karen og holdet bag MonitoI Vestergade 3 i hjertet af Svendborg ligger den fysiske version af Monito. Her har jeg forsøgt at skabe et univers af underholdende og lærerigt legetøj, og en butik hvor der er plads til man kan komme rundt med barnevogn og god plads og rum til legen - for selvfølgeligt må både børn og voksne lege med legetøjet i butikken.


Vi har også et udvalg af børnetøj fra 0-3 år, fra skønne danske mærker som Konges Sløjd, MarMar, Wheat, FUB, Christina Rohde, Joha og MP Strømper. Udenfor butikken møder du vores ven giraffen, han står ude i alt slags vejr, undtagen storm da han så løber væk. Til gengæld har han gummistøvler på så han ikke får våde fødder og nogle gange kan han godt finde på at klæde sig ud...


Der er også et hyggehjørne hvor man kan slappe af, amme, måske nyde en kaffe eller juice fra naboen Bob's Juicebar eller spille et spil. Jeg afholder også forskellige arrangementer i butikken, foredrag for forældre på barsel, kreative workshops for børn og forældre i weekenderne osv. Har du nogle gode ideer, eller kunne du tænke dig at holde et foredrag/workshop og dele din viden, så skriv til mig.


Jeg kan desværre ikke altid nå at lægge alle varer på webshoppen, så derfor vil der være varer i butikken som ikke er på nettet. Varer købt i webshoppen kan afhentes i butikken, så du sparer portoen, vælg blot afhentning i butik når du bestiller.


Varer købt i webshoppen kan altid byttes i butikken og omvendt, begge steder yder jeg 30 dages fuld returret.


Butikkens Åbningstider

Mandag-torsdag:         10:00 - 17:30

Fredag:                          10:00 - 18:00

Lørdag:                          10:00 - 14:00

Søndag:                         Lukket

Butikken i Svendborg
Butikken i Svendborg
 

Find vej til Monito