FRI FRAGT OVER 449,- | Hurtig Levering | Gratis Gaveindpakning

Butikken

 

Legetøjsbutikken i Svendborg

 

Kære Alle.

 

Vi har igen almindelige åbningstider i butikken, men beder om forståelse og tålmodighed, da vi er færre på arbejde. Desuden tager vi følgende forholdsregler:
  • Max 15 i butikken ad gangen
  • Brug håndspritten når du kommer ind
  • Hold afstand og vis hensyn
  • Desværre ingen leg og "hængen ud" lige nu.
Vores webshop har åbent døgnet rundt og ved køb over 449 kr er der fri fragt til pakkeshops. I kan også vælge afhentning i butikken g spare fragten.

 

Husk, vi har ingen byttefrist, så lad være at gå i panik, hvis du har noget du skulle have byttet.

 

Pas på jer selv og hinanden derude

 

De bedste hilsner,

Karen og holdet bag Monito

 

 

I Gerritsgade 38 i hjertet af Svendborg ligger den fysiske version af Monito. Her har jeg forsøgt at skabe et univers af underholdende og lærerigt legetøj, og en butik hvor der er plads til man kan komme rundt med barnevogn og god plads og rum til legen - for selvfølgeligt må både børn og voksne lege med legetøjet i butikken.


Vi har også et udvalg af børnetøj fra 0-3 år, fra skønne danske mærker som Konges Sløjd, MarMar, Wheat, FUB, Christina Rohde, Joha og MP Strømper. Udenfor butikken møder du vores ven giraffen, han står ude i alt slags vejr, undtagen storm da han så løber væk. Til gengæld har han gummistøvler på så han ikke får våde fødder og nogle gange kan han godt finde på at klæde sig ud...


Der er også et hyggehjørne hvor man kan slappe af, amme, måske nyde en kaffe eller juice fra naboen Bob's Juicebar eller spille et spil. Jeg afholder også forskellige arrangementer i butikken, foredrag for forældre på barsel, kreative workshops for børn og forældre i weekenderne osv. Har du nogle gode ideer, eller kunne du tænke dig at holde et foredrag/workshop og dele din viden, så skriv til mig.

Jeg kan desværre ikke altid nå at lægge alle varer på webshoppen, så derfor vil der være varer i butikken som ikke er på nettet. Varer købt i webshoppen kan afhentes i butikken, så du sparer portoen, vælg blot afhentning i butik når du bestiller.


Varer købt i webshoppen kan altid byttes i butikken og omvendt, begge steder yder jeg 30 dages fuld returret.


Butikkens Åbningstider

Mandag-torsdag:         10:00 - 17:30

Fredag:                          10:00 - 18:00

Lørdag:                          10:00 - 14:00

Søndag:                         Lukket

Butikken i Svendborg
Karen bag disken i butikken i Svendborg
 

Find vej til Monito