FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Butikken

 

Butikken i Svendborg

 

Kære Alle.

 

Juhuu, vi må holde åbent igen...

Der må på nuværende tidspunkt være maks. 10 kunder i butikken ad gangen. Vi opfordrer derfor til, at man for så vidt muligt kun handler én person fra hver husstand.

Vi skal fortsat alle bære mundbind i Monito - både os og jer kunder. Derudover vil der selvfølgelig være opsat dispensere med håndsprit.

Vores webshop har som altid åbent døgnet rundt og ved køb over 449 kr. er der fri fragt til pakkeshops. I kan også vælge afhentning i butikken og spare fragten. Vi udleverer gerne udenfor butikken, hvis du helst vil undgå at komme ind.

Husk, vi har ingen byttefrist, så ingen panik, hvis du har noget du skal have byttet.

Pas på jer selv og hinanden derude

 

De bedste hilsner,

Karen og holdet bag Monito

 

 

I Gerritsgade 38 i hjertet af Svendborg ligger den fysiske version af Monito. Her har jeg forsøgt at skabe et univers af underholdende og lærerigt legetøj, og en butik hvor der er plads til man kan komme rundt med barnevogn og god plads og rum til legen.


Vi har også et udvalg af børnetøj fra 0-3 år, fra skønne danske mærker som Konges Sløjd, MarMar, Wheat, FUB, Musli, Noa Noa, Joha, samt Levi's. Udenfor butikken møder du vores ven giraffen, han står ude i alt slags vejr, undtagen storm da han så løber væk. Til gengæld har han gummistøvler på så han ikke får våde fødder og nogle gange kan han godt finde på at klæde sig ud...


Vi vil gerne afholde forskellige arrangementer i butikken, foredrag for forældre på barsel, kreative workshops for børn og forældre i weekenderne osv. Har du nogle gode ideer, eller kunne du tænke dig at holde et foredrag/workshop og dele din viden, så skriv til mig.

Jeg kan desværre ikke altid nå at lægge alle varer på webshoppen, så derfor vil der være varer i butikken som ikke er på nettet. Varer købt i webshoppen kan afhentes i butikken, så du sparer portoen, vælg blot afhentning i butik når du bestiller.


Varer købt i webshoppen kan altid byttes i butikken og omvendt, begge steder yder jeg 30 dages fuld returret.


Butikkens Åbningstider

Mandag-torsdag:         10:00 - 17:30

Fredag:                          10:00 - 18:00

Lørdag:                          10:00 - 14:00

Søndag:                         Lukket

Butikken i Svendborg
Karen bag disken i butikken i Svendborg
 

Find vej til Monito