FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender ud til og med d. 23. dec. | Julegaver byttes til 23. januar 2021

Butikken

 

Legetøjsbutikken i Svendborg

 

Kære Alle.

 

Butikken i Svendborg har desværre lukket lige nu, men vi vender stærkt tilbage så snart vi må.
Vores webshop har åbent døgnet rundt og ved køb over 449 kr er der fri fragt både til pakkeshops og med levering til hjemmeadressen. I kan også vælge afhentning i butikken og spare fragten. Der er åbent for afhentning i butikken mandag-fredag kl. 15-17.

 

Husk, vi har ingen byttefrist, så lad være at gå i panik, hvis du har noget du skulle have byttet.

 

Pas på jer selv og hinanden derude

 

De bedste hilsner,

Karen og holdet bag Monito

 

 

I Gerritsgade 38 i hjertet af Svendborg ligger den fysiske version af Monito. Her har jeg forsøgt at skabe et univers af underholdende og lærerigt legetøj, og en butik hvor der er plads til man kan komme rundt med barnevogn og god plads og rum til legen.


Vi har også et udvalg af børnetøj fra 0-3 år, fra skønne danske mærker som Konges Sløjd, MarMar, Wheat, FUB, Musli, Noa Noa, Joha, samt Levi's. Udenfor butikken møder du vores ven giraffen, han står ude i alt slags vejr, undtagen storm da han så løber væk. Til gengæld har han gummistøvler på så han ikke får våde fødder og nogle gange kan han godt finde på at klæde sig ud...


Vi vil gerne afholde forskellige arrangementer i butikken, foredrag for forældre på barsel, kreative workshops for børn og forældre i weekenderne osv. Har du nogle gode ideer, eller kunne du tænke dig at holde et foredrag/workshop og dele din viden, så skriv til mig.

Jeg kan desværre ikke altid nå at lægge alle varer på webshoppen, så derfor vil der være varer i butikken som ikke er på nettet. Varer købt i webshoppen kan afhentes i butikken, så du sparer portoen, vælg blot afhentning i butik når du bestiller.


Varer købt i webshoppen kan altid byttes i butikken og omvendt, begge steder yder jeg 30 dages fuld returret.


Butikkens Åbningstider

Mandag-torsdag:         10:00 - 17:30

Fredag:                          10:00 - 18:00

Lørdag:                          10:00 - 14:00

Søndag:                         Lukket

Butikken i Svendborg
Karen bag disken i butikken i Svendborg
 

Find vej til Monito