FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Christiania Cykelvogn i Træ, PlanToys

PlanToys

Christiania Cykelvogn i Træ, PlanToys
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Fed Christiania cykelvogn fra PlanToys i 100 % bæredygtigt træ. Christiania cyklen har et solidt sæde, håndtag og cykelvogn foran, og er nem at dreje og kø... Læs mere
999,95 kr
999,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Fed Christiania cykelvogn fra PlanToys i 100 % bæredygtigt træ. Christiania cyklen har et solidt sæde, håndtag og cykelvogn foran, og er nem at dreje og køre rundt med for små børn. I ladet foran kan man selvfølgelig have plads til bamser, dukker osv. Siderne på ladvognen er malet i sort Planwood, hvorpå man kan tegne med kridt. Sjov Cykelvogn som de voksne har, der giver dit barn mange timers sjov leg.

Cyklen anbefales til børn op til 5 år.
PlanToys er bæredygtigt legetøj, der er lavet med udgangspunkt i børns leg og udvikling og ikke mindst miljøet. Det bæredygtige træ kommer fra gummitræer, der ikke længere producerer latex, og alle farver er naturlige og selvfølgelig giftfri.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
1, 2, 3, 4, 5
Mål:
L: 65 x B: 31 x H: 44 cm
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito