FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Corvus Børnesav, 35 cm.

Corvus

Corvus Børnesav, 35 cm.
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage

Fin og solid sav til børn, en rigtig "fukssvans" i børnestørrelse fra tyske Corvus. Corvus er kendte for deres rigtige værkt&oslas... Læs mere

189,95 kr
189,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Fin og solid sav til børn, en rigtig "fukssvans" i børnestørrelse fra tyske Corvus. Corvus er kendte for deres rigtige værktøj til børn i solid kvalitet.

Savklingen på saven er fint takket og kan bruges til at save i forskellige materialer, bl.a. træ, finér, plast osv. Savklingen er 35 cm lang (selve saven er ca. 41 cm lang) og har et godt greb med skridsikker belægning der gør at barnet har et godt greb og mere styr på saven. Corvus laver rigtigt værktøj i børnestørrelse, hvor kvalitet og tyngde af værktøjet er som voksnes værktøj, og barnet får derfor fornemmelse af at have deres eget rigtige værktøj. Skønt til børn som elsker at komme med på værkstedet og bygge ting.


OBS! Dette er ikke klassificeret  og testet som legetøj, da det er rigtigt værktøj. Derfor bør det også KUN bruges under opsyn af en voksen.


Se mere rigtigt værktøj til børn her

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
5, 6, 7, 8, 9, 10
Mål:
L: 41 cm.
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito