FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Djeco Dukkehus Mon Petit Home, Lille

Djeco

Djeco Dukkehus Mon Petit Home, Lille
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Mon Petit Home fra Djeco er et super lækkert moderne dukkehus i træ. Dukkehuset er designet efter en moderne arkitektur med store vinduesfacader, flotte farve... Læs mere
599,95 kr
599,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Mon Petit Home fra Djeco er et super lækkert moderne dukkehus i træ. Dukkehuset er designet efter en moderne arkitektur med store vinduesfacader, flotte farvede vægge der adskiller rummene og åbne rum der gør det let at lege med og få møbler og dukker flyttet rundt i huset. Dette er den lille model af dukkehuset, det måler 40 x 40 x 39 cm.

Da det er åbne rum, kan man også lege med dukkehuset fra alle sider, dvs. det er nemmere for flere børn at lege sammen omkring dukkehuset og man kan få en mere livagtig og aktiv leg når begge "kan styre" dukkerne på samme tid.

"Mon Petit Home" serien er designet i en moderne stil med flotte detaljer som gør det mere realistisk og sjovt at lege med. Et flot dukkehus der også pynter på værelset når det står fremme. Dukkehuset er scala 1:16.

BEMÆRK: Dukkehuset kommer uden møbler og dukker der kan købes separat. Du kan se hele udvalget af dukkehusmøbler og dukker til Djecos Mon Petit Home her.


Dukkehuset kommer usamlet i en flad kasse, men det er nemt at samle med den medfølgende vejledning.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
40 x 40 x 39 cm
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito