FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Djeco Dukkehus Mon Petit Home, Stort

Djeco

Djeco Dukkehus Mon Petit Home, Stort
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Det store dukkehus fra Djecos serie Mon Petit Home er et super lækkert moderne dukkehus i træ. Dukkehuset er designet efter en moderne arkitektur med store vi... Læs mere
699,95 kr
699,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Det store dukkehus fra Djecos serie Mon Petit Home er et super lækkert moderne dukkehus i træ. Dukkehuset er designet efter en moderne arkitektur med store vinduesfacader, flotte farvede vægge der adskiller rummene og åbne rum der gør det let at lege med og få møbler og dukker flyttet rundt i huset. Dette er den store model af dukkehuset, det måler 48 x 31 x 32 cm.

Da det er åbne rum, kan man også lege med dukkehuset fra alle sider, dvs. det er nemmere for flere børn at lege sammen omkring dukkehuset og man kan få en mere livagtig og aktiv leg når begge "kan styre" dukkerne på samme tid.

"Mon Petit Home" serien er designet i en moderne stil med flotte detaljer som gør det mere realistisk og sjovt at lege med. Et flot dukkehus der også pynter på værelset når det står fremme. Dukkehuset er scala 1:16.

BEMÆRK: Dukkehuset kommer uden møbler og dukker der kan købes separat. Du kan se hele udvalget af dukkehusmøbler og dukker til Djecos Mon Petit Home her.


Dukkehuset kommer usamlet i en flad kasse, men det er nemt at samle med den medfølgende vejledning.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
48 x 31 x 32 cm
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito