FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Djeco Dukkehusmøbler, Køkken

Djeco

Djeco Dukkehusmøbler, Køkken
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Flot køkken i Djecos dukkehus serie 'Mon petit home'. Køkkenet er primært lavet i træ, i et moderne design med mange fine detaljer. Sættet består af køle... Læs mere
289,95 kr
289,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Flot køkken i Djecos dukkehus serie 'Mon petit home'. Køkkenet er primært lavet i træ, i et moderne design med mange fine detaljer. Sættet består af kølekab, komfur med ovn og lidt køkkenbord, håndvask med skabe under, et ur til væggen, gryder, pande, mad og tilbehør til skabene og køleskabet.

Et dukkehus køkken med rigtig mange fine detaljer og et moderne design der gør det mere realistisk og sjovt at lege med.

"Mon Petit Home" serien er designet i en moderne stil med flotte detaljer som gør det mere realistisk og sjovt at lege med. Du kan se hele udvalget af Djecos Dukkehuse og Dukkehusmøbler her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito