FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Djeco Dukkehusmøbler, Stuen

Djeco

Djeco Dukkehusmøbler, Stuen
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Fine stue møbler i Djecos dukkehus serie 'Mon petit home'. Møblerne er i moderne design med fine detaljer og passer perfekt i dukkehusstuen. Sættet består a... Læs mere
179,95 kr
179,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Fine stue møbler i Djecos dukkehus serie 'Mon petit home'. Møblerne er i moderne design med fine detaljer og passer perfekt i dukkehusstuen. Sættet består af en flot sofa med pude, lampe, tæppe, puf, sofabord, en bog og et magasin.

De mange detaljer og det moderne design gør det mere realistisk og sjovt at lege med.

"Mon Petit Home" serien er designet i en moderne stil med flotte detaljer som gør det mere realistisk og sjovt at lege med. Du kan se hele udvalget af Djecos Dukkehuse og Dukkehusmøbler her.Sofaen måler 10 cm i længden og 5,5 cm i højden. Lampen er 10,5 cm høj. Sofabordet er 4,5 cm langt og 3,5 cm højt.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito