FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Djeco Tykke Tusser, 8 Farver

Djeco

Djeco Tykke Tusser, 8 Farver
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Robuste tykke tusser til de mindste børn i 8 flotte klare farver. De små vil rigtig gerne tegne med tusser og det er en god øvelse for finmotorikken for ikke... Læs mere
59,95 kr
59,95 kr

Bestil inden og vi sender på mandag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Robuste tykke tusser til de mindste børn i 8 flotte klare farver. De små vil rigtig gerne tegne med tusser og det er en god øvelse for finmotorikken for ikke at nævne fantasien og kreativiteten. Disse tusser er lavet så de mindste børn også kan tegne med. Der er super vaskbare hvis uheldet skulle være ude og det kommer på tøjet eller huden, spidsen er tryk-stabil så den ikke ryger ind så snart de presser tussen mod papiret og så har de ikke så lange, men tykke så de er nemme at holde om med de små fingre.

Der er 8 forskellige farver i pakken gul, orange, pink, blå, rød, grøn, turkis og brun. Tusserne giver en god og klar farve og vaskes nemt af.

Se mere legetøj til at tegne og male her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
1, 2, 3, 4, 5, 6
Mål:
11 x 13 cm
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito