FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Elefant Ecokins, 30 cm. Wild Republic

Wild Republic

Elefant Ecokins, 30 cm. Wild Republic
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Dejlig, blød og miljøvenlig elefant i grå plys. Elefanten ligger på maven og kikker på en med sine broderede øjne og løftet snabel. Ørerne er store og g... Læs mere
179,95 kr
179,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Dejlig, blød og miljøvenlig elefant i grå plys. Elefanten ligger på maven og kikker på en med sine broderede øjne og løftet snabel. Ørerne er store og gode at nusse og man kan tage fat om de små hvide stødtænder og halen.

Elefanten er en del af ECO serien fra Wild Republic, hvor målet er at nedbringe mængden af plastikaffald i vores natur. Det betyder, at produkterne udelukkende er produceret af rene vandflasker, som er smeltet om og lavet til tynde polyestertråde. Til denne elefant er der således brugt 16 flasker til både yderstof og fyld. Mærkerne er produceret i genbrugspapir og sat fast med en snor af bomuld.

OBS! Elefanten er mere lysegrå end vist på fotoet.

Wild Republic er kendt for deres naturtro plysbamser i høj kvalitet, og det er ikke uden grund, at deres produkter sælges verden over i dyreparker og zoo.


Se flere skønne tøjdyr og andre sjove produkter fra Wild Republic her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
0, 1, 2, 3, 4
Mål:
30 cm.
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito