FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Fiskespil Farvede Fisk, Djeco

Djeco

Fiskespil Farvede Fisk, Djeco
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Flot og farvestrålende udgave af det klassiske fiskespil. Kast snøren ud og fang de 12 flotte farverige fisk med de magnetiske fiskestænger. ... Læs mere
139,95 kr
139,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Flot og farvestrålende udgave af det klassiske fiskespil. Kast snøren ud og fang de 12 flotte farverige fisk med de magnetiske fiskestænger.

Fiskespil er en klassiker og dette fine lille fiskespil fra Djeco er nemt at have med også, da det hele opbevares i æsken som også fungerer som "fiskedammen". Fiskene er farverige fisk, som blæksprutte, søstjerne mm. Der er 12 fisk i alt, lavet i træ og der hører to fiskestænger med. Æsken er i kraftigt karton. Hvilken en får du på krogen?


Fiskespil er et godt begynderspil til de mindste børn, da det har simple regler og udfodrer deres hånd-øje koordination og fin motorik. Man kan selv vælge om fiskene skal give forskellige point, eller om man bare "hyggefisker".


Se flere begynderspil til mindre børn her

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
2, 3, 4, 5, 6
Mål:
28 x 15 cm
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito