Fri fragt v. køb over 800,-     30 dages returret     Gratis gaveindpakning

Food Truck, Our Generation Dukker

Food Truck, Our Generation Dukker
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Med sin orange farve vækker denne food truck opsigt på vejene rundt i huset og glæde i børneværelset. Glæden skyldes også det væld af legemuligheder, so... Læs mere
1.799,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 800,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Med sin orange farve vækker denne food truck opsigt på vejene rundt i huset og glæde i børneværelset. Glæden skyldes også det væld af legemuligheder, som bilen repræsenterer. Her er fastfood og snacks i overflod og fantastiske tilberednings- og opbevaringsmuligheder.
Når maden er klar til servering, kan der slås et lille bord op, både på siden og bagved bilen. Toppen af bilen kan også løftes, så menuen kan skrives både her og på tavlen på siden af bilen (kridt følger med). Der er en lyskæde til hygge, lyde, når der steges og emhætten er i gang, samt lys, blinklys og fungerende vinduesviskere til når regnen falder en mørk aften, hvor man er på vej hjem i bilen.
I alt 76 forskellige dele følger med.
Bilen bruger 3 x AA batterier. Der er prøvebatterier med, som bør skiftes hurtigt.
Food Trucken er garanti for mange timers fantastisk rolleleg med dine Our Generation dukker.

Der følger ikke dukker med bilen.


Du kan se hele vores udvalg af Dukker fra Our Generation her, og købe mere dukketøj og tilbehør til Our Generation dukker her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito