Fri fragt v. køb over 800,-     30 dages returret     Gratis gaveindpakning

Rhino Hero, HABA Spil

Rhino Hero, HABA Spil
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Kåret til Årets Børnespil 2019 i Politikkens Guldbrikken. Sjovt spil fyldt med motorisk behændighed og spænding, når de 4 superhelte - Rhino Hero, Gira... Læs mere
249,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 800,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Kåret til Årets Børnespil 2019 i Politikkens Guldbrikken.

Sjovt spil fyldt med motorisk behændighed og spænding, når de 4 superhelte - Rhino Hero, Girafdrengen, Store E. og Pingvino - kæmper om at komme øverst i skyskraberen, vel at bemærke før den vælter.

Man starter med 5 byggekort på hånden, 3 ligger på bordet med forsiden opad, mens resten ligger i en bunke med forsiden nedad. Kortet fortæller hvilke "byggematerialer" du kan bruge til at bygge, eller bygge videre på, højhuset. Bagefter slår man med "etageterningen" og ser, hvor mange etager du skal rykke op - eller ned! Lander du på en etage, hvor en anden superhelt opholder sig, så er der kamp, for der må kun stå en helt på hver etage. Kampen udkæmpes ved at slå med de to almindelige terninger. Den, der slår det højeste antal, vinder, så taberen skal rykke en etage ned. Er der også en superhelt her, jamen, så kæmpes der atter en gang.
På nogle af byggekortene sidder der en lille abe, hvilket betyder, at man skal placere en af de små edderkoppeaber på den etage, som man lige har bygget.
Så tungen lige i munden, for hvis du får skyskraberen til at vælte, har du tabt, selvom det er dig, som står højest oppe.

Dansk instruktion følger med.

Rhino Hero kan spilles af 2-4 personer fra ca. 5 år og op. Selve spillet tager ca. 15 min. alt efter hvor motorisk dygtig (og heldig) man er.


Vi har også mange andre fantastiske spil.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
5, 6, 7, 8, 9, 10
Mål:
Æsken: 37 x 27 x 5,5 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito