FRI FRAGT OVER 449,- | Hurtig Levering | Gratis Gaveindpakning

Låsebræt i træ med Dyr og Farver

Melissa & Doug

Låsebræt i træ med Dyr og Farver
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Sjovt låsebræt i træ fra Melissa & Doug, med 6 forskellige låse, og dyr der gemmer sig bag de 6 farvede låger. Et sjovt stykke legetøj til de mindste som ... Læs mere
199,95 kr
199,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Sjovt låsebræt i træ fra Melissa & Doug, med 6 forskellige låse, og dyr der gemmer sig bag de 6 farvede låger. Et sjovt stykke legetøj til de mindste som både udfordrer og udvikler motorikken, følesanser og koordinationsevnen.
Børn fra ca 1½ år og op til 3-4 år vil elske at udforske dette låsebræt. De 6 forskellige messing låse er en udfordring og hvem gemmer sig så bag lågen? Der kan gå mange timer med at lukke lågerne op og i igen... Hver låge har sin egen farve og tallene 1-6 og inde bag lågen gemmer sig tilsvarende antal af et dyr. Så der er også en masse at snakke om, tælle og klassificere.

Melissa & Doug er førende på det amerikanske marked indenfor pædagogisk udviklende legetøj og dette låsebræt har vundet priser i USA som det bedste legetøj. Legetøjet er godkendt fra 3 år (som det meste legetøj er), men de mindste børn fra 1½ år vil have stor fornøjelse af at prøve kræfter med låsene og kigge ind bag lågerne.

Et tip: Bor evt. to huller i toppen og hæng låsebrættet op på væggen så barnets kan stå eller sidde foran det. Især dejligt for de mindste børn, som vil have svært ved at styre at sidde med låsebrættet i skødet.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
1, 2, 3, 4
Mål:
B:39 x H:29 x D:1 cm
CE mærket:
Nej
 

Det siger andre om Monito