Fri fragt v. køb over 800,-     30 dages returret     Gratis gaveindpakning

Magnetisk Påklædningsfigur, Billy

Magnetisk Påklædningsfigur, Billy
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Endelig nogen der laver en magnetiske påklædningsfigur som også appellerer til drenge. Billy er en legefigur i træ som kan lide at klæde sig ud. Han har en... Læs mere
129,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 800,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Endelig nogen der laver en magnetiske påklædningsfigur som også appellerer til drenge. Billy er en legefigur i træ som kan lide at klæde sig ud. Han har en masse forskelligt tøj og tilbehør, en dage er han en pirat en anden dag en politimand. I opbevaringsæsken er en legefigur i træ, en stander han kan stå i og 26 magnetiske dele tøj og tilbehør. Alle tøjdelene passer sammen i sæt, men man kan også mikse og matche som man vil og lave mere skøre outfits for Billy. For hvem siger en ridder ikke kan have superheltemaske på?

Med den magnetiske påklædningsfigur kan man klæde af og på, lave små lege, fortælle historier osv. Udover barnets frie leg og fantasi kan man som voksen også deltage og lægge læring ind i legen. F.eks. kan man lægge alle dele på bordet og bede barnet om at matche de stykker tøj der hører sammen. Herefter kan man snakke om hvem der bruger de forskellige tøjsæt og hvad de laver på deres arbejde. Eller fortælle en historie om drengen der ville være superhelt og som ved at prøve sig igennem de forskellige roller ente med at finde sit kald som... Endelig kan barnet også selv være kreativ og tegne tøjdelene af på at stykke papir som de selv dekorerer og forsigtigt sætter på den magnetiske tøjdel med tape.


Der er kort sagt rigtig mange muligheder for at lege med de fine magnetiske påklædningsfigurer i træ fra Melissa & Doug når fantasien får frit løb.


Du kan finde mere trælegetøj fra Melissa & Doug her. Melissa & Doug er førende på det amerikanske marked indenfor pædagogisk udviklende legetøj, hvor deres legetøj hvert år vinder mange priser i USA som det bedste legetøj.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
3, 4, 5, 6
Mål:
ca. 21 x 29 x 2,5 cm
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito