FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender ud til og med d. 23. dec. | Julegaver byttes til 23. januar 2021

Our Generation Dukke Ayla, 46 cm.

Our Generation

Our Generation Dukke Ayla, 46 cm.
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Ayla er en af de fantastiske Our Generation dukker på hele 46 cm. Our Generation dukkerne er med deres 46 cm. ret store i forhold til andre dukker, og appeller... Læs mere
329,95 kr
329,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT MED HJEMMELEVERING ELLER TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til din hoveddør eller nærmeste pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Ayla er en af de fantastiske Our Generation dukker på hele 46 cm. Our Generation dukkerne er med deres 46 cm. ret store i forhold til andre dukker, og appellerer derfor også til de større piger.

Alle dukkerne har hver deres personlighed og interesser. Ayla elsker at bage og tegne. Hun har smukt kastaniefarvet hår som pigerne vil elske at rede og sætte i alverdens frisurer, måske fletninger en dag og hestehale en anden. Ayla har en sød rosa nederdel i 3 lag, en grå t-shirt, grå strik cardigan, strømpebukser, fine sko og et hårelastik med blomst som hun gerne vil dele med sin ejer.

Our Generation dukkerne er i den fineste kvalitet, deres arme, ben og hoved er lavet af vinyl og deres krop er blød. De kan åbne og lukke øjnene og så kan de stå selv.


Gennem rollelegen med dukkerne stimuleres børnenes fantasi, følelsesanser og sprogfærdigheder, samtidig med at de udvikler sociale færdigheder såsom empati.


Du kan se alle vores Our Generation dukker her, og finde dukketøj og tilbehør til Our Generation dukkerne her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
46 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito