FRI FRAGT OVER 449,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

The Genius Square, Happy Puzzle

Happy Puzzle

The Genius Square, Happy Puzzle
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Super fedt tænke-logik spil for børn fra ca. 6 år, men det er også sjovt og udfordrende for voksne. Spil alene eller spil mod en modstander og se hvem løse... Læs mere
199,95 kr
199,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Super fedt tænke-logik spil for børn fra ca. 6 år, men det er også sjovt og udfordrende for voksne. Spil alene eller spil mod en modstander og se hvem løser opgaven først.

Der er 62.208 mulige spil, og målet er at færdiggøre sin firkant ved hjælp af de 9 farvede former, efter de 7 ‘blokkere’ er blevet placeret. Der kan være tidspunkter, hvor det forekommer umuligt, men der vil ALTID være mindst én løsning - det er derfor det hedder "The Genius Square". Spiller man to, vil man ofte opleve at man har hver sin løsning.

Rul de syv terninger, og anbring et 'blokerende' stykke på det koordinat terningen viser. Nu gælder det om at være den, der hurtigst får lagt alle de andre brikker på sin plade. Hvis du tidligere har spillet The Genius Star, vil du opleve at The Genius Square's opgaver er lettere, derfor kan det spille fra ca. 6 år.

Happy Puzzles kræver blandt andet koncentration, logisk sans, strategisk tænkning og evnen til at løse opgaver. Med 62.208 mulige spil er der altid nye udfordringer. Og så er det fedt at man kan spille både for sig selv, og mod en modstander.

Instruktionerne er ikke på dansk, men på engelsk, tysk, fransk, spansk, hollandsk og italiensk. Det er dog som beskrevet ovenfor ret simpelt at sætte op, udfordringen er at finde løsningen...
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
6, 7, 8, 9, 10
Mål:
27 x 27 cm
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito