FRI FRAGT OVER 449,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Dyreklinik, Our Generation

Our Generation

Dyreklinik, Our Generation
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Stor og flot dyreklinik der passer til Our Generation dukkerne. I venteværelset er der to stole og et bord, samt et skab hvori kan sættes alle mulige produk... Læs mere
1.399,95 kr
1.399,95 kr

Bestil inden og vi sender på mandag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Stor og flot dyreklinik der passer til Our Generation dukkerne.
I venteværelset er der to stole og et bord, samt et skab hvori kan sættes alle mulige produkter, såsom de medfølgende dåser med kattemad, tørfoder til hunde, shampoo flasker mm. På siden af dyreklinikken er opsat en korktavle hvortil følger 4 tegnestifter. Inde i selve konsultationen findes der en lyskasse med lys og to forskellige røntgenbilleder. Der er også instrumenter, som dyrlægen bruger til diagnosticering og behandling af kæledyret, eksempelvis et stetoskop og en sprøjte, gazebind samt halskrave. Dyret behandles på et bord som kan flyttes. I konsultationsværelset er der en håndvask med underskabe, et overskab, to bure til et stort og et mindre dyr samt holdere til div. papirer.
Der er i alt 55 dele og klinikken bruger 3 x AAA/1.5 V batterier.

Til dyreklinikken følger der ikke dukker og dyr med.


Du kan se hele vores udvalg af Dukker fra Our Generation her, og købe mere dukketøj og tilbehør til Our Generation dukker her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito