FRI FRAGT OVER 449,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Hot Dog Bod, Our Generation

Our Generation

Hot Dog Bod, Our Generation
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Elsker du også hot dogs? Denne bod i retro stil har alt hvad hjertet kan ønske sig af kolde sodavand, brød og pølser til at lave hot dogs, forskellige toppi... Læs mere
749,95 kr
749,95 kr

Bestil inden og vi sender på mandag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Elsker du også hot dogs? Denne bod i retro stil har alt hvad hjertet kan ønske sig af kolde sodavand, brød og pølser til at lave hot dogs, forskellige toppings, sennep og ketchup, pretzels og servietter samt en pølsetang. Der er også penge med, som kan lægges i pengekassen på siden af boden. Der er en parasol til at beskytte mod solen og hvidt kridt, så du kan skrive på den ene side af vognen, som fungerer som en tavle. Når pølserne skal steges, ruller grillen ovenpå boden som hos en rigtig pølsemand (kræver 3 x AA batterier). På siden af vognen kan hænges en kasse til de kolde sodavand. Så nu er det bare med at hanke op i håndtaget i den ene side og rulle den lille pølsevogn hen et sted, hvor det er godt at sælge pølser med brød og sodavand mm.

Boden passer til Our Generation dukkerne på 46 cm. og andre dukker i denne størrelse. Dukkerne sælges separat.

Du kan se hele vores udvalg af Dukker fra Our Generation her, og købe mere dukketøj og tilbehør til Our Generation dukker her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito