Magnetisk Påklædningsdukke, Prinsesse Elisa

Magnetisk Påklædningsdukke, Prinsesse Elisa
129,95 kr
✔ På lager. Leveringstid 1-2 hverdage.
Skønne Prinsesse Elisa er en magnetisk påklædningsdukke i træ, som kommer med en garderobe og tilbehør der bestemt er en prinsesse værdig. I opbevaringsæsken er en fin dukke i træ, en stander hun kan stå i og 24 magnetiske dele tøj og tilbehør med alt fra kjoler, nederdele, diademer mm. Alle tøjdelene passer sammen i sæt, men man kan også mikse og matche som man vil, når man klæder prinsessen på til bal på slottet eller til en tur i kareten.

Med den magnetiske påklædningsdukke kan man klæde af og på, lave små lege, fortælle historier osv. Udover barnets frie leg og fantasi kan man som voksen også deltage og lægge læring ind i legen. F.eks. kan man lægge alt tøjet på bordet og bede barnet om at sortere det i kjoler, toppe, tilbehør etc. Man kan også bede barnet matche de stykker tøj der hører sammen. Eller fortælle en historie om prinsessen og klæde hende på derefter, det kan være hun har tabt sin krone og leder efter et alternativ, mens hun prøver en taske, en hat, handsker og lign. Endelig kan barnet også selv være kreativ og tegne tøjdelene af på at stykke papir som de selv dekorerer og forsigtigt sætter på den magnetiske tøjdel med tape.


Der er kort sagt rigtig mange muligheder for at lege med de fine påklædningsdukker i træ fra Melissa & Doug når fantasien får frit løb.


Du kan finde mere trælegetøj fra Melissa & Doug her. Melissa & Doug er førende på det amerikanske marked indenfor pædagogisk udviklende legetøj, hvor deres legetøj hvert år vinder mange priser i USA som det bedste legetøj.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
3, 4, 5, 6
Mål:
ca. 21 x 29 x 2,5 cm
CE mærket:
Ja