FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Øko Modellervoks, 5 x 160g, Ailefo

Øko Modellervoks, 5 x 160g, Ailefo
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Lækker og blød økologisk modellervoks fra Ailefo. Modellervoksen er danskproduceret på Bornholm, og var den første økologiske modellervoks på det europæ... Læs mere
199,95 kr
199,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Lækker og blød økologisk modellervoks fra Ailefo. Modellervoksen er danskproduceret på Bornholm, og var den første økologiske modellervoks på det europæiske marked.

Dette store rør indeholder 5 bøtter a 160g modellervoks i 5 farver, grøn, blå, pink, brun og gul. Farverne har nogle flotte naturlige og varme nuancer i nordisk stil.

Ailefos økologiske modellervoks er udelukkende lavet af levnedsmiddelgodkendte råvarer, så der sker ikke noget hvis dit barn smager på modellervoksen, men den er også meget salt så man ikke får lyst til at spise mere...

Ingredienser: mel, vand, salt, vegetabilske olier, naturlig farve, surhedsregulerende midler, kaliumsorbat. Holdbarheden er uåbnet 1,5 år fra produktionsdatoen. Modellervoksen opbevares beds i den originale bøtte med låget på og gerne i paprøret.

Da der kun er brugt naturlige farvestoffer kan en let afsmitning af farven forekomme, men det vaskes let af med vand og sæbe.

På Ailefos hjemmeside kan man gratis downloade læringstavler med kreative ideer til leg og læring med modellervoks.
Ailefo er dansk produceret økologisk modellervoks lavet af økologisk certificerede råvarer af høj kvalitet og naturligvis uden parfume og parabener. Modellervoksen er kun lavet af fødevaregodkendte råvarer, plante olier og naturlige farver, så dit barn trygt kan lege med det. Paprøret det kommer i, er lavet af 100% genbrugspapir og de små plastikbøtter af PP plast, kan tåle både opvaskemaskine, mikrobølgeovn og fryser, så de er nemme at genbruge i hverdagen til små perler, hårelastikker mm.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
2, 3, 4, 5, 6, 7
Mål:
5 x 160g, Rør: H: 22 cm, Ø: 10 cm
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito