FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Skuespiller Omklædningsrum, Our Generation

Skuespiller Omklædningsrum, Our Generation
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Det er vigtigt at håret sidder korrekt og makeuppen er perfekt, før man skal på scenen eller foran filmkameraet. Alt sådan noget kan tjekkes foran dette flo... Læs mere
449,95 kr
449,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt og tilbyder dig ekstraordinært gratis fragt fra 299,- (1-2 hverdages levering).

Vi lukker butikken - men vi er her stadig online! Er du lokal kunde her fra Svendborg, så er du meget velkommen til at bestille online og afhente i butikken mellem 15-17 på hverdage eller efter særaftale.

Kh. Karen

 Gratis gave til dig
Når du bestiller for mere end 499,- vil vi gerne give dig en gave med. Hvis du er interesseret så skriv "Ja tak til spil" i kommentarfeltet når du bestiller. Så giver vi dig gratis Mini Familie (værdi 69,95,-) med.

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Det er vigtigt at håret sidder korrekt og makeuppen er perfekt, før man skal på scenen eller foran filmkameraet. Alt sådan noget kan tjekkes foran dette flotte sminkebord med lys, mens man sidder ned på den lyserøde "pudestol". På bordet står der to neglelakker, to læbestifter, en pudderdåse og makeup pensel samt parfume, en skuespillerpris og et manuskript.

Der følger ikke dukker med sættet.

Du kan se hele vores udvalg af dukker fra Our Generation her, og købe mere dukketøj og tilbehør til Our Generation dukker her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
Passer til dukker på 46 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito