FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Frugthaven HABA

HABA

Frugthaven HABA
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Frugthaven er et af HABAs klassiske spil hvor det gælder om at samarbejde mod den frække ravn som vil stjæle havens frugter. De modne og saftige æbler, pær... Læs mere

Pris: 339,95 kr

Special Price 299,95 kr

Pris: 339,95 kr

Special Price 299,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Frugthaven er et af HABAs klassiske spil hvor det gælder om at samarbejde mod den frække ravn som vil stjæle havens frugter. De modne og saftige æbler, pærer, blommer og kirsebær skal plukkes før ravnen æder dem.
Der er ti af hver slags frugt, som placeres på det tilhørende frugttræ. Spillerne skiftes så til at slå med terningen. Viser den en farve, plukker spilleren en frugt i den farve og lægger i en af de tilhørende frugtkurve. Viser terningen en frugtkurv, må spilleren plukke to frugter efter eget valg. Viser terningen ravnen, tager spilleren en af de ni puslespilsbrikker med ravnen og lægger den i midten. Er puslespillet med ravnen lagt færdigt FØR alle frugterne på træerne er plukket vinder ravnen. Når deltagerne i fællesskab at plukke alle frugterne inden ravnen er samlet, vinder de.

Spillets regler er simple, men er alligevel spændende og udfordrende for 2-8 spillere fra 3-6 år. Da spillerne arbejder sammen mod ravnen er det et godt spil til at lære at spille regelspil, at lære at tabe og vinde, og samtidig øves genkendelse af farver og former, samarbejde og finmotorikken. Frugterne er lavet i bøgetræ og indbyder med de tilhørende frugtkurve også til fri leg.

Se flere spil til små børn herHABAs spil har desværre ikke spilleregler på dansk, men på flere andre sprog bl.a engelsk, tysk og fransk. HABAs spil har til gengæld så mange andre kvaliteter og læringsmæssig værdi at det til fulde opvejer de manglende danske vejledninger, og du kan altid få hjælp til spillene hos Monito.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
3, 4, 5, 6
Mål:
Spilleplade: 50 x 50 cm
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito