FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Gæt en Grimasse Kortspil

Djeco

Gæt en Grimasse Kortspil
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Et sjovt spil der helt sikkert vil få latteren til at rulle hos både store og små. Man spiller 4 personer, delt op i 2 hold. Den ene spiller trækker 6 grima... Læs mere
109,95 kr
109,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Et sjovt spil der helt sikkert vil få latteren til at rulle hos både store og små. Man spiller 4 personer, delt op i 2 hold. Den ene spiller trækker 6 grimassekort og skal nu huske den inden han/hun laver dem for sin makker. Makkeren skal forsøge at gætte fleste mulige grimasser og får et kort for hver rigtig gættet grimasse. Det holder der efter to omgange har flest rigtige vinder spillet.


Der er dansk spillevejledning med og regler for en variation med 3 eller 5 spillere. Der er i alt 72 kort med 18 forskellige grimasser der kan udføres.


Spillet er et sjovt holdspil, som bestemt bliver sjovere når børn og voksne spiller sammen. Det er altid sjovt at se mor og far række tunge... Barnets sproglige udvikling stimuleres også af bevægelserne i ansigt og mund.


Se flere Djeco kortspil her, de er nemme at have med på tur eller ferien.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
6, 7, 8, 9, 10
Mål:
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito