FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Fagus Racerbil til Kuglebane

Fagus Racerbil til Kuglebane
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Børnene vil elske når racerbilen suser ned af banen og laver et fint mønster i luften på vejen. Bilen er lavet af bøgetræ og de to racerførere er hver si... Læs mere

Pris: 149,95 kr

Special Price 90,00 kr

Pris: 149,95 kr

Special Price 90,00 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt og tilbyder dig ekstraordinært gratis fragt fra 299,- (1-2 hverdages levering).

Vi lukker butikken - men vi er her stadig online! Er du lokal kunde her fra Svendborg, så er du meget velkommen til at bestille online og afhente i butikken mellem 15-17 på hverdage eller efter særaftale.

Kh. Karen

 Gratis gave til dig
Når du bestiller for mere end 499,- vil vi gerne give dig en gave med. Hvis du er interesseret så skriv "Ja tak til spil" i kommentarfeltet når du bestiller. Så giver vi dig gratis Mini Familie (værdi 69,95,-) med.

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Børnene vil elske når racerbilen suser ned af banen og laver et fint mønster i luften på vejen. Bilen er lavet af bøgetræ og de to racerførere er hver sin flotte farve.
Fagus kuglebaner og tilbehør er meget velegnede i institutioner, på biblioteker, i venteværelser, og andre steder hvor flere børn leger. Fagus kuglebaner og rulleskiver er godkendte til brug for børn under 1 år.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Mål:
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito