FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

HABA Byggeklodser, ZOO

HABA Byggeklodser, ZOO
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Super lækre og sjove byggeklodser i flotte farver. HABA byggeklodser Zoo er sjove at lege og bygge med, og stimulerer barnets sanser og fantasi.... Læs mere
389,95 kr
389,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt og tilbyder dig ekstraordinært gratis fragt fra 299,- (1-2 hverdages levering).

Vi lukker butikken - men vi er her stadig online! Er du lokal kunde her fra Svendborg, så er du meget velkommen til at bestille online og afhente i butikken mellem 15-17 på hverdage eller efter særaftale.

Kh. Karen

 Gratis gave til dig
Når du bestiller for mere end 499,- vil vi gerne give dig en gave med. Hvis du er interesseret så skriv "Ja tak til spil" i kommentarfeltet når du bestiller. Så giver vi dig gratis Mini Familie (værdi 69,95,-) med.

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Super lækre og sjove byggeklodser i flotte farver. HABA byggeklodser Zoo er sjove at lege og bygge med, og stimulerer barnets sanser og fantasi.
Fine dyr, søde dyr eller skøre dyr? For de helt små er det en udfordring bare at stable klodserne, og for de lidt større er det sjovt at sætte dyrene sammen. Hvis de store søskende blander sig i legen, kan man måske opleve en grise-løve eller en abe-dille. De flotte farver og sjove tegninger gør disse klodser super tiltrækkende for børnene i mange år. De kan bruges med andre byggeklodser eller indgå i andre lege, her er fantasien i højsædet. De 25 klodser er lavet af bøgetræ og malet i flotte giftfri farver. De tynde rektangulære klodser måler 8 x 4 x 2 cm.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
1, 2, 3, 4
Mål:
8x4x4 cm
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito