FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Glimmerbilleder, Dyr

Djeco

Glimmerbilleder, Dyr
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Denne flotte kreative æske fra Djeco indeholder 4 billeder/kort med forskellige dyr. Fjern dækpapiret og drys det farvede glimmer på det klæbende felt, bør... Læs mere
129,95 kr
129,95 kr

Bestil inden og vi sender på mandag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Denne flotte kreative æske fra Djeco indeholder 4 billeder/kort med forskellige dyr. Fjern dækpapiret og drys det farvede glimmer på det klæbende felt, børst det overskydende glimmer væk i æsken. Resultatet bliver fine billeder med flotte effekter - lige til at hænge op på værelset eller som et kort til en man holder af.

Billederne kan laves i æsken, så det sviner mindst muligt og der bliver mindst muligt svind, da glimmeret nemt kan hældes tilbage i rørene. Den kreative æske indeholder 4 forskellige billeder med dyr, 6 forskellige farver glimmer, en pensel og et lille værktøj til at tage papiret af med. Der er også vejledning med i æsken. Skøn kreativ leg fra 8-9 år og op.


Se flere kreative æsker fra Djeco her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
8, 9, 10
Mål:
15 x 21 cm
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito