FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Glimmerbilleder, Fugle

Djeco

Glimmerbilleder, Fugle
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Denne flotte kreative æske fra Djeco indeholder 4 billeder/kort med forskellige flotte fugle billeder. Fjern dækpapiret og drys det farvede glimmer/glitter p... Læs mere
129,95 kr
129,95 kr

Bestil inden og vi sender på mandag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Denne flotte kreative æske fra Djeco indeholder 4 billeder/kort med forskellige flotte fugle billeder. Fjern dækpapiret og drys det farvede glimmer/glitter på det klæbende felt, børst det overskydende glimmer væk i æsken. Resultatet bliver fine billeder med flotte effekter - lige til at hænge op på værelset eller som et kort til en man holder af.

Billederne kan laves i æsken, så det sviner mindst muligt og der bliver mindst muligt svind, da glimmeret nemt kan hældes tilbage i rørene. Den kreative æske indeholder 4 forskellige billeder med dyr, 6 forskellige farver glimmer, en pensel og et lille værktøj til at tage papiret af med. Der er også vejledning med i æsken. Skøn kreativ leg fra 8-9 år og op.


Se flere kreative æsker fra Djeco her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
8, 9, 10
Mål:
15 x 21 cm
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito