FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Gryder og pande Sæt, Metal, Melissa & Doug

Melissa & Doug

Gryder og pande Sæt, Metal, Melissa & Doug
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Et fint køkkensæt i rustfrit stål til det lille legekøkken. Sættet indeholder en pande, en gryde, en kasserolle, et låg der passer til alle dele, et dørs... Læs mere
249,95 kr
249,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Et fint køkkensæt i rustfrit stål til det lille legekøkken. Sættet indeholder en pande, en gryde, en kasserolle, et låg der passer til alle dele, et dørslag og to køkkenredskaber i træ. Gryder og pande har en diameter på 12,5 cm, så de er rimeligt store hvilket får dem til at være lidt mere ligesom mor og fars gryder. Alt kan komme i opvaskemaskinen, men det er ikke fødevaregodkendt.

Sættet kommer i et stativ som kan bruges til opbevaring efter køkkenet er lukket for servering. Et godt og solidt køkkensæt, hvor alle håndtag er med naglede samlinger, der ikke går så let i stykker som når det er limet eller svejset.

Melissa & Doug er førende på det amerikanske marked indenfor pædagogisk udviklende legetøj, hvor deres legetøj hvert år vinder mange priser i USA som det bedste legetøj.


Du kan finde mere legetøj fra Melissa & Doug her.


Se flere af vore produkter indenfor køkkenleg her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
3, 4, 5, 6, 7
Mål:
Ø: 12,5 H: 6 cm
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito