FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

HABA Domino Race

HABA Domino Race
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Skønt og farverigt dominospil fra HABA. Med 240 forskellige brikker kan kreativiteten slippes løs i et langt domino løb.... Læs mere
599,95 kr
599,95 kr

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt og tilbyder dig ekstraordinært gratis fragt fra 299,- (1-2 hverdages levering).

Vi lukker butikken - men vi er her stadig online! Er du lokal kunde her fra Svendborg, så er du meget velkommen til at bestille online og afhente i butikken mellem 15-17 på hverdage eller efter særaftale.

Kh. Karen

 Gratis gave til dig
Når du bestiller for mere end 499,- vil vi gerne give dig en gave med. Hvis du er interesseret så skriv "Ja tak til spil" i kommentarfeltet når du bestiller. Så giver vi dig gratis Mini Familie (værdi 69,95,-) med.

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Skønt og farverigt dominospil fra HABA. Med 240 forskellige brikker kan kreativiteten slippes løs i et langt domino løb.
Her er mange muligheder for at bygge sjove dominobaner, op og ned af trapper, forbi klokken der ringer, under broen osv. Kan kombineres med HABAs kuglebaner for endnu længere og sjovere baner.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
3, 4, 5, 6, 7
Mål:
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito