FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

HABA Spil Puste Kager

HABA

HABA Spil Puste Kager
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Puste Kager er et sjovt lille spil som stimulerer mundmotorikken og barnets sproglige udvikling. Spillereglerne er simple, det gælder om at puste den lille bol... Læs mere
109,95 kr
109,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Puste Kager er et sjovt lille spil som stimulerer mundmotorikken og barnets sproglige udvikling. Spillereglerne er simple, det gælder om at puste den lille bold så den lander i en kage, og det er slet ikke så let... Fyld lungerne med luft og pust til kagerne.
Når man puster bolden på en kage, får man et kort med kagen, og den der først får tre ens kort, får en flødeskumstop. En nye runde starter, og vinderen af spillet er den som får flest flødeskumstoppe. Der er både en bold i kork til begynderne og en i træ til de virkeligt dygtige kagepustere. Et sjovt spil for 1-4 spillere fra 4 år.

HABAs spil har desværre ikke spilleregler på dansk, men på flere andre sprog bl.a engelsk, tysk og fransk. HABAs spil har til gengæld så mange andre kvaliteter og læringsmæssig værdi at det til fulde opvejer de manglende danske vejledninger, og du kan altid få hjælp til spillene hos Monito.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito