FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Hop! Hop! Hop! Djeco Spil

Djeco

Hop! Hop! Hop! Djeco Spil
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Hop! Hop! Hop! er et sjovt og pædagogisk spil fra Djeco. Spillet er et af de såkaldte samarbejdsspil hvor spillerne spiller sammen mod en fælles modstander, ... Læs mere
249,95 kr
249,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Hop! Hop! Hop! er et sjovt og pædagogisk spil fra Djeco. Spillet er et af de såkaldte samarbejdsspil hvor spillerne spiller sammen mod en fælles modstander, i dette tilfælde vinden!
Hyrden, fårene og hunden skal føres over broen og i sikkerhed, inden bropillerne vælter og broen styrter sammen.

Samarbejdsspil er sjove og lærerige og er især gode til de børn som har svært ved at "tabe" i et spil, da man her er sammen mod en fælles modstander. spillet er lavet i kraftigt pap med figurer i træ som også er sjove til "fri leg".

Reglerne er simple, men dog stadig udfordrende for de lidt større børn også. Spillet egner sig til børn fra 4-8 år og har dansk spillevejledning. Der skal være mindst 2 spillere og et spil tager ca 15. min.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito