FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Klassisk Dukke Ambre med Rødbrunt Hår, 36 cm, Corolle

Corolle

Klassisk Dukke Ambre med Rødbrunt Hår, 36 cm, Corolle
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Fin klassisk dukke med rødbrunt hår fra franske Corolle. Dukken har en dejlig blød krop og selv kan sidde. Dukkens ansigt, arme og ben er lavet i en blød kv... Læs mere
599,95 kr
599,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Fin klassisk dukke med rødbrunt hår fra franske Corolle. Dukken har en dejlig blød krop og selv kan sidde. Dukkens ansigt, arme og ben er lavet i en blød kvalitetsvinyl tilsat naturlig vaniljeduft. De brune øjne lukkes, når hun lægges til at sove, og så har hun et dejligt smil, så man kan se de små tænder. Hendes smukke lange og rødbrune hår kan sættes i forskellige frisurer, og til det formål følger der en børste med.
Alice har sød lyserød kjole med tylskørt på. Kjolen lukkes i ryggen med velcro, hvilket gør det nemmere for barnet at håndtere. Om håret har hun et lyserødt hårbånd med en sløjfe.
Hun passer perfekt til børn fra 3 år og op.


Corolles dukker dufter af vanilje. Undersøgelser har vist, at netop denne duft blandt andet har en beroligende virkning og en tilknyttende effekt. Den æteriske olie, der er brugt til dukkerne, er testet og godkendt. Dukken er uden phtalater eller anden farlig kemi, og så kan den håndvaskes.


Corolle laver flere forskellige slags dukker, tilbehør og tøj. Du kan se vores udvalg af skønne produkter fra Corolle her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
3, 4, 5, 6
Mål:
36 cm.
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito