FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Klassisk Rød Dukkevogn i Træ, Krea

Krea

Klassisk Rød Dukkevogn i Træ, Krea
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Den klassiske røde dukkevogn, som vi selv havde som børn, man bliver helt nostalgisk... I dukkevognen er der plads til både bamser og dukker, og de små vil ... Læs mere
349,95 kr
349,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Den klassiske røde dukkevogn, som vi selv havde som børn, man bliver helt nostalgisk... I dukkevognen er der plads til både bamser og dukker, og de små vil elske at gå tur med dem, putte dem under dynen og tage dem op igen.

Mellem 1 og 2 års alderen går meget af barnets leg ud på at skubbe, trække, putte i, tage ud osv. De begynder at efterligne de voksne og fatte interesse for dukker, som de kan putte, trøste osv. Gåvognen her er en rigtig fin dukkevogn til det lille barn som har lært at gå. Den er ikke optimal som gåvogn da den er meget let, men netop af den grund er den nem at styre og komme omkring med for de mindste.


Dukkevognen er lavet i træ, farverne er giftfri og lakken vandbaseret, med hvidlakeret metalstyr. Der er gummiringe omkring hjulene så den kører godt, og ikke ridser gulvene. Dukkevognen kan klare maksimalt 25 kg.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
0, 1, 2
Mål:
42 x 25 x 44 cm.
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito