FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Kompas til Børn

Die Spiegelburg

Kompas til Børn
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Med dette flotte børnekompas ved du altid hvilken retning du skal gå... Et rigtigt kompas til børn i mørkeblå metal. Kompasset er fra Die Spiegelburgs seri... Læs mere
109,95 kr
109,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Med dette flotte børnekompas ved du altid hvilken retning du skal gå... Et rigtigt kompas til børn i mørkeblå metal. Kompasset er fra Die Spiegelburgs serie Nature Zoom, med godt legetøj til at udforske naturen.

For drenge og piger der elsker udendørs leg og læring i naturen, er dette en god gave. Kompasset har en pejlesnor og der medfølger vejledning i hvordan man bruger kompas sammen med et kort. Kompasnålen er magnetisk og på skiven er de fire verdenshjørner markeret samt 360 grader startende fra nord.

Så vil du introducere dit barn til brug af kompas, er dette kompas ideelt. Det er ligeledes nyttig at have med på vandretur eller spejderlejr.
Instruktionen er ikke dansk, men der er gode illustrationer, samt beskrivelse på engelsk, tysk, fransk m. fl.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
6, 7, 8, 9, 10
Mål:
Ø: ca 7 cm
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito