FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Konstruktionssæt i Kasse, Melissa & Doug

Melissa & Doug

Konstruktionssæt i Kasse, Melissa & Doug
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Denne trækasse indeholder 48 trædele, inklusiv en børnevenlig skruetrækker, som man kan bruge til at bygge og konstruere forskellige ting med, som eksempelv... Læs mere
199,95 kr

Bestil inden og vi sender på mandag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Denne trækasse indeholder 48 trædele, inklusiv en børnevenlig skruetrækker, som man kan bruge til at bygge og konstruere forskellige ting med, som eksempelvis en kranbil.

Det kræver lidt fantasi og tålmodighed, og styrker derudover barnets hånd-øje koordination, finmotorik, deres evner til at tælle og sortere samt løse små "praktiske" problemer.

Børn elsker at kopiere de voksne, for eksempel som at lave mad i køkkent. MaMaMeMo er dansk design med nogle helt fantastiske legeprodukter i træ, der i stil ligger tæt op ad de produkter, som vi bruger i dagligdagen.


Melissa & Doug er førende på det amerikanske marked indenfor pædagogisk udviklende legetøj, hvor deres legetøj hvert år vinder mange priser i USA som det bedste legetøj.


Vi har også mange andre gode produkter fra Melissa & Doug.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
3, 4, 5
Mål:
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito