FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Kreativ Æske - Glimmerbilleder, Kjoler

Djeco

Kreativ Æske - Glimmerbilleder, Kjoler
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Lav-selv smukke og effektfulde glimmerbilleder med denne kreative æske fra Djeco. Der er 4 forskellige billeder/kort med piger i smukke kjoler, der skal dekore... Læs mere
129,95 kr
129,95 kr

Bestil inden og vi sender på mandag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Lav-selv smukke og effektfulde glimmerbilleder med denne kreative æske fra Djeco. Der er 4 forskellige billeder/kort med piger i smukke kjoler, der skal dekoreres med det medfølgende glimmer. Her er glimmer og glitter for alle pengene!

Fjern dækpapiret og drys det farvede glimmer på det klæbende felt, børst det overskydende glimmer væk i æsken. Resultatet bliver fine billeder med flotte effekter af de forskellige farver af glimmer.


Kortene kan laves i æsken, så det sviner mindst muligt og der bliver mindst muligt svind, da glimmeret nemt kan hældes tilbage i rørene. Den kreative æske indeholder 4 forskellige kort, 6 forskellige farver glimmer, en pensel og et lille værktøj til at tage papiret af med. Der er også vejledning med i æsken. Skøn kreativ leg fra 8-9 år og op.


Se flere kreative æsker fra Djeco her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
8, 9, 10
Mål:
15 x 21 cm
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito