FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Kreativ Æske - Glimmerkort, Vilde Dyr, Djeco

Djeco

Kreativ Æske - Glimmerkort, Vilde Dyr, Djeco
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Flot kreative æske fra Djeco som indeholder 4 billeder/kort med forskellige vilde dyr (sommerfugle, flamingoer, en zebra og en leopard) i naturen, der skal dek... Læs mere
139,95 kr
139,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Flot kreative æske fra Djeco som indeholder 4 billeder/kort med forskellige vilde dyr (sommerfugle, flamingoer, en zebra og en leopard) i naturen, der skal dekoreres med glimmer. Fjern dækpapiret og drys det farvede glimmer på det klæbende felt, børst det overskydende glimmer væk. Resultatet bliver fine billeder der glimter smukt i forskellige farver.

Kortene kan laves i æsken, så det sviner mindst muligt og der bliver mindst muligt svind, da glimmeret nemt kan hældes tilbage i rørene. Den kreative æske indeholder 4 forskellige kort, 6 forskellige farver glimmer, en pensel og et lille værktøj til at tage papiret af med. Der er også vejledning med i æsken. Skøn kreativ leg fra 7-8 år og op.


Se flere kreative æsker fra Djeco her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
8, 9, 10
Mål:
23 x 23 cm.
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito