FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Klokkevippe Kuglebane Kullerbü, 25 Dele, HABA

HABA

Klokkevippe Kuglebane Kullerbü, 25 Dele, HABA
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Her får de mindste børn (fra ca. 2 år) lov til at konstruere en bane med i alt 25 dele. Sættet indeholder blandt andet en stejl kurve i plastik, som kan g... Læs mere
549,95 kr
549,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Her får de mindste børn (fra ca. 2 år) lov til at konstruere en bane med i alt 25 dele.
Sættet indeholder blandt andet en stejl kurve i plastik, som kan give fart til de to medfølgende kugler, når de drøner ned mod de to klokker, som ringer, når kuglerne passerer dem. For enden af banen kan man sætte de tre dominobrikker, og forsøge om man kan ramme dem, så de vælter.
Kuglebanen er nem at samle, og den kan bygges sammen med alle andre af HABAs Kullerbü kuglebaner. Der kan desuden købes et væld af forskellige kugler og biler, som passer til kuglebanen.

En HABA Kullerbü kuglebane er sjovt og lærerigt konstruktionslegetøj til børn fra 2-8 år. De helt små skal have hjælp til at bygge banen op, men vil elske at få kuglen til at trille igennem banen igen og igen. De lidt større børn vil finde udfordring i at bygge banen op og være stolte når det lykkedes at lave en god konstruktion.


Se alle vores HABA kuglebaner og tilbehør her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Mål:
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito