Fri fragt v. køb over 800,-     30 dages returret     Gratis gaveindpakning

Lægetaske fra Le Toy Van

Lægetaske fra Le Toy Van
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Skøn lægetaske fra Le Toy Van med alt hvad man skal bruge når bamser, dukker og mor skal til doktor. Selve lægetasken er af den gammeldags slags i stof med ... Læs mere
499,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 800,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Skøn lægetaske fra Le Toy Van med alt hvad man skal bruge når bamser, dukker og mor skal til doktor. Selve lægetasken er af den gammeldags slags i stof med hank. Alle 9 dele er lavet i træ og stof og er en rigtig fin kvalitet. Lægetasken indeholder: termometer, sprøjte, blodtryksmåler, stetoskop, saks, reflekshammer, et otoskop (til ørerne) og to forskellige slags medicin i en lille flaske hvor låget klikker når man drejer det rundt.

En virkelig lækker lægetaske med masser af leg.
Lægetaksen er udført i flot rødt stof med ternet for og en træhank med magnetlukning så alt lægens udstyr bliver hvor det skal. tag og metallukning. Lægetasken indeholder: termometer, sprøjte, blodtryksmåler, stetoskop, saks, reflekshammer, et otoskop (til ørerne) og to forskellige slags medicin i en lille flaske hvor låget klikker når man drejer det rundt.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
3, 4, 5
Mål:
22,5 x 14,5 x 14,5 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito