FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Lærespil Farver og Måner, HABA

HABA

Lærespil Farver og Måner, HABA
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
At matche og sortere farver og former er fascinerende for de mindste børn. Med dette lærespil trænes barnets evne til at genkende farver og former og sortere... Læs mere
199,95 kr
199,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

At matche og sortere farver og former er fascinerende for de mindste børn. Med dette lærespil trænes barnets evne til at genkende farver og former og sortere dem, samtidig med at det for de helt små også er en udfordring at lægge farvebrikken ned i fordybningen på det rigtige billede. Farvebrikkerne er måneformede, nogle med små bølge på kanten. De mange forskellige elementer som observation, definition og ordforråd gør dette spil til et både sjovt og udfordrende spil for de aller mindste.

Spillet er velegnet til børn fra ca. 1½ år og op. Man kan sidde sammen med barnet og øve farverne og former, snakke om billederne og om hvilke brikker der skal være hvor. Senere vil barnet selv kunne sidde og hygge sig med at sortere farvebrikkerne og lægge dem på de rigtige billeder.


Spillet består af 5 billedkort (23 x 23 cm) i kraftigt karton med tegninger. På hvert billedkort er der fordybninger til at lægge de medfølgende 15 farvede træbrikker i, så billedet fuldendes.


Se flere lærespil til små børn her

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
1, 2
Mål:
Æske: 37 x 27 cm
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito