FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

BabyPoli, Tumling, Djeco

BabyPoli, Tumling, Djeco
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
En sød tumling med form som en kylling. Man kan se igennem kyllingens mave og dermed ind på tre små kugler, som kører rundt og laver lyd, når der slås til... Læs mere
159,95 kr
159,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt og tilbyder dig ekstraordinært gratis fragt fra 299,- (1-2 hverdages levering).

Vi lukker butikken - men vi er her stadig online! Er du lokal kunde her fra Svendborg, så er du meget velkommen til at bestille online og afhente i butikken mellem 15-17 på hverdage eller efter særaftale.

Kh. Karen

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

En sød tumling med form som en kylling. Man kan se igennem kyllingens mave og dermed ind på tre små kugler, som kører rundt og laver lyd, når der slås til tumlingen. Kyllingens bund er tung og lavet af træ, og den bevæger sig forholdsvis langsom, når den væltes.
Baby White serien fra Djeco har som mål at styrke de mindste børns motorik og sanser. Farverne er flotte ducede nuancer og materialet er træ og plastik.

Tumlingen stimulerer barnets syns- og høresans fra ca. 10 måneders alderen og frem. 


Vi har meget andet legetøj, som stimulerer de mindste børns sanser.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
0, 1
Mål:
Ø: 9 H: 14 cm
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito