FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Blød Dukke Jill, 30 cm., HABA

Blød Dukke Jill, 30 cm., HABA
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Skøn dukke med blød krop i serien "Lilli and Friends" fra Haba. Jill er 30 cm høj, har blødt lyst hår, blå øjne, et sødt lille smil og fregner på næs... Læs mere
249,95 kr
249,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt og tilbyder dig ekstraordinært gratis fragt fra 299,- (1-2 hverdages levering).

Vi lukker butikken - men vi er her stadig online! Er du lokal kunde her fra Svendborg, så er du meget velkommen til at bestille online og afhente i butikken mellem 15-17 på hverdage eller efter særaftale.

Kh. Karen

 Gratis gave til dig
Når du bestiller for mere end 499,- vil vi gerne give dig en gave med. Hvis du er interesseret så skriv "Ja tak til spil" i kommentarfeltet når du bestiller. Så giver vi dig gratis Mini Familie (værdi 69,95,-) med.

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Skøn dukke med blød krop i serien "Lilli and Friends" fra Haba.
Jill er 30 cm høj, har blødt lyst hår, blå øjne, et sødt lille smil og fregner på næsen. Hun har en fin kjole, et hårband man kan tage af, og hendes blå sko er syet på, men har lukning med velcro. Kjolen lukker ligeledes med velcro, så den er nem at få af og på.

HABAs bløde dukker er godkendt til leg allerede fra 1½ år, de er super lækre både i kvalitet og udtryk, og de kan håndvaskes.


Du kan se flere af de søde HABA dukker her og købe ekstra dukketøj til HABA dukker her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
0, 1, 2, 3
Mål:
H30 cm
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito